Accommodatie

 

 

 

Jeu de Boulesclub Le Jeteur uit Schaijk heeft een prachtige accommodatie welke door de vele vrijwilligers van onze vereniging is gebouwd.

Op 18 september 2021 heeft Burgemeester Bakermans samen met onze toenmalige voorzitter Wim van Son de Jeu de Boules accommodatie officieel geopend. Het was een prachtige dag met een grote opkomst van leden en belangstellenden en we waren en zijn erg trots op dit gebouw.

Duurzaam gebouwd..

Het is echt duurzaam gebouwd door heel veel gebruik te maken van bestaande bouwmaterialen welke we uit diverse te slopen panden hebben verwijderd, opgeslagen en aangepast zodat ze voor ons project geschikt zouden zijn.
We hebben geen gasaansluiting maar wel 80 zonnepanelen op het dak. De verwarming werkt met decentrale lucht-lucht warmtepompen. Op deze manier zijn we geheel zelfvoorzienend.
14 jaar heeft de zoektocht naar een geschikte locatie geduurd, maar uiteindelijk hebben we een fantastische locatie, midden in het dorp met veel parkeerplaatsen en aansluitend op het bestaande sportcomplex

Ongelooflijk wat je samen kunt bereiken. Onderstaand fotoboek en de video geven een impressie wat wij samen tot stand hebben gebracht.