Video's

Op zondag 28 april exposeerde de Schaijkse Amateur Schilders (SAS) in ons clubgebouw.Wethouder Harold van den Broek onthulde in de bouleshal het tweede deel van de prachtige wandschildering die de leden van de SAS voor Le Jeteur hebben gemaakt. 

Woensdag 27 maart 2024 vond het lentetoernooi plaats. Het was een gezellige dag. Aanvankelijk werd vanwege de regen binnen gebould. In de middag verbeterde het weer en kon desgewenst ook op de buitenbanen worden gespeeld. Een verslag van die leuke dag.

Op 4 januari werd het Kind - (groot)oudertoernooi georganiseerd voor de Schaijkse basisschooljeugd. Een voor iedereen een geslaagde ochtend.

Onze Jeu de Boulesclub organiseerde op 27 december het Kerst- Nieuwjaarstoernooi. Een gezellige bijeenkomst met zowel boules-wedstrijden als een goed verzorgde koffietafel.

Woensdag 23 oktober 2023 vond het herfsttoernooi plaats. Vanwege het regenachtige weer werd binnen gespeeld. Desondanks toch een geslaagd toernooi.
Er waren 34 doubletten.

Het toernooi werd gewonnen door Wim van Son en Tiny Hendriks van JBC Le Jeteur.

FiGoLo weekend 2023

Op 2 en 3 september ons Figolo weekend: Twee gezellige dagen op het boules complex in Schaijk.
Ter afsluiting van de eerste dag een BBQ en feestavond. Op zondag werd deelgenomen aan het Schaijks ontbijt, een langgerekte tafel in het centrum.

Vrijwilligersmiddag april 2023

Voor alle vrijwilligers een gezellige middag met een lunch in de kantine en een spellenmiddag in onze boules-hal.

Brabants Petanque 50+ 15 juni 2023

De organisatie van deze competitiedag van Brabantse Petanque 50+ vond plaats op onze accommodatie.
Een zware, hete dag in Schaijk waar 54 doubletten streden om de eer.

Een gezellige feestavond op 26 november 2022 waarin de wisseling van het voorzitterschap van Wim van Son naar Hans Heukens.
Wim werd benoemd tot erelid.

De sponsorcommissie had zich goed voorbereid om er een gezellige avond van te maken. De opkomst was geweldig. Voorzitter Hans Heurkens sprak een welkomstwoord toe. De koffie was bruin en een heerlijk gebak deed deze goed smaken, evenals de drankjes en de smakelijke hapjes. Na de rondleiding  was er een sportief potje boulen tot ieders vermaak.

 Herfsttoernooi 50+ 2022

Op woensdag 19 oktober 2022 hebben we het Herfsttoernooi 50+, gehouden  op onze eigen accommodatie aan de Bossestraat. Onder een heerlijk najaars zonnetje, namen maar liefst 47 doubletten deel aan deze wedstrijd.

De Zomercompetitie is afgesloten met een mooie finale. De finale ging tussen Wim van Son/Tonny Appelhof tegen René en Thea van Weelderen.

Na een gelijk opgaande strijd gingen Thea en René sterk gooien en wonnen uiteindelijk met 13 – 5.

Zomercompetitie 2021 finale

Lady's day 2021

Een mooi gezellig toernooi voor onze eigen dames, welke keurig was geoganiseerd.

Vanwege de weersomstandigheden konden wij gelukkig uitwijken naar onze overdekte binnenbanen

Thuisblijvers toernooi 2021

Geniet nog eens naar deze mooi jeu de boulesdag! Prima organisatie, heerlijk lunch en sportieve winnaars

Zomertoernooi 2020

Boulen in deze nare corona tijd kan toch een positieve wending geven. De maatregelen werden heel goed opgevolgd. Veel lof was voor onze accommodatie! Door de ruime opzet zeer Corona proof!

Zomertoernooi 2018 

Eerste zomertoernooi op ons nieuwe lokatie (opname van LTV Landerd)

 

Een filmpje met uitleg van de naam van onze club en de betekenis van de vormgeving.
Leuk om te weten!

Op 21 november 2011 had Landerd-TV een gesprek met Wim van Son en Marijke van Hees. Zij gaven uitleg aan LTV over het boulen.